Buletin de presă


Data: 
16 Feb 2013

A refuzat testarea


În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată de poliţişti în cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., pe strada Tribunalului din municipiul Caransebeş a fost oprită pentru control o autoutilitară.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că autovehiculul era condus de către F.TIBERIU, în vârstă de 61 ani. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei însă bărbatul a refuzat.
În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Două mopede, două dosare


În cursul zilei de 14 februarie a.c., pe strada Revoluţia din Decembrie din Berzovia, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un moped.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că vehiculul era condus de către S.ION, în vârstă de 29 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Un alt moped a fost oprit pentru control pe strada I.L.Caragiale din Oţelu Roşu. Autovehiculul era condus de către M.IOSIF, de 20 ani, dar care nu posedă permis de conducere. Şi în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice


În cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., pe raza comunei Brebu, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism ce avea numere de înmatriculare provizorii.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că la volan se afla C.IONELA, de 18 ani, însă autorizaţia de circulaţie provizorie a autovehiculului era expirată din data de 7 februarie a.c.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Viteză + curbă = accident


În dimineaţa zilei de ieri, 14 februarie a.c., fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 58, în urma căruia un bărbat a fost rănit.
Echipa deplasată la faţa locoului a constatat cu ocazia cercetărilor că C.DANIEL, de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut control autoturismului şi a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost acordate îngrijri medicale fără a necesita internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Urmărit naţional depistat de poliţişti


Lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, au depistat în cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., un minor urmărit naţional.


D.C., în vârstă de 13 ani, a fost depistat de poliţişti pe strada Căminelor din municipiul Reşiţa. Minorul a plecat voluntar din Centrul Bunavestire din Caransebeş în cursul zilei de 8 februarie, iar în aceeaşi zi când a fost pus în urmărire naţională, a fost identificat de poliţişti.
În perioada cât a fost plecat din centru, tânărul nu a săvârşit şi nici nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Dosare pentru furt calificat


În urma unei acţiuni organizate şi desfăşurate de poliţişti împreună cu reprezentanţi ai unei societăţi de furnizare a gazului, au fost întocmite două dosare de cercetare penală.
Acţiunea a avut loc în cursul zilei de 12 februarie a.c., pe raza oraşului Bocşa.
În urma verificărilor efectuate, în curţile a două imobile situate pe strada Vasile Alecsandri şi Zeno Vancea, au fost identificate două contoare ce prezentau mai multe orificii, fapt ce a condus la inregistrarea incorectă a cantităţii de gaz consumat. Cele două imobile aparţin unei femei în vârstă de 64 ani, respectiv unui bărbat în vârstă de 79 ani.
În ambele cazuri se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Tag-uri: ANCUTA CARBUNARIU, POLITIA, Frontline News

Copyright (c) 2013, M-SecurityNews
Realizare: LIDER DESIGN