Buletin de presă


Data: 
18 Feb 2013

Infracţiuni la regimul circulaţiei


În urma acţiunilor organizate şi desfăşurate de poliţiştii rutieri în cursul zilei de ieri, 16 februarie a.c., au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.
Pe strada Zona Gării din Oraviţa poliţiştii au oprit pentru control un moped. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că vehiculul era condus de către C.ŞTEFAN, în vârstă de 36 ani, dar care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Un alt moped a fost oprit tot pe strada Gării din Oraviţa, întrucât conducătorul acestui vehicul nu purta casca de protecţie. Vehiculul era condus de către P.TOMA, în vârstă de 45 ani, dar care nu posedă permis de conducere.
Pe raza localităţii Mehadia, poliţiştii rutieri au oprit un alt autovehicul ce rula cu o viteză de 93 km/h în localitate, fiind înregistrat de aparatul radar.
În urma controlului efectuat s-a constatat că la volan s-a aflat B.BOGDAN, în vârstă de 36 ani, dar care are permisul de conducere suspendat.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit câte un dosar de cercetare penală.


Accident pe DC 12C


În dimineaţa zilei de ieri, 16 februarie a.c., polişiştii au intervenit la un accident rutier produs în afara localităţii Zlagna.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce S.GEORGE, în vârstă de 34 ani, conducea un autoturism într-o curbă uşoară a pierdut controlul vehiculului şi a lovit un cap de pod de pe contrasens.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş pentru îngrijiri medicale fără a necesita internare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.


Nu a vrut să-i fie citit consumul de energie electrică


În după-amiaza zilei de ieri, 16 februarie a.c., Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Prisaca, un bărbat a fost agresat.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat cu ocazia cercetărilor că V.ALEXANDRU, de 22 ani şi tatăl acestuia V.GHEORGHE, în vârstă de 53 ani se aflau pe raza localităţii pentru a citi contoarele de energie electrică. Ajuns în faţa unui imobil, V.GHOERGHE a avut un conflict verbal cu proprietarul acestei locuinţe, B.VASILE, în vârstă de 67 ani, care a refuzat să-i fie citit contoarul, pe motiv că acesta nu i-a fost schimbat.
B.VASILE a luat în topor şi l-a lovit în zona capului pe V.GHEORGHE. La scurt timp a ajuns şi fiul victimei căruia i-a fost zgâriată maşina şi a fost şi el lovit cu coada toporului, după care B.VASILE a intrat în curte imobilului.
V.GHEORGHE a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar pute primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor a unui obiect fabricat sau confecţionat pentru tăiere.


Tag-uri: ANCUTA CARBUNARIU, POLITIA, Frontline News

Copyright (c) 2013, M-SecurityNews
Realizare: LIDER DESIGN