CURSURI AGENT GARDĂ DE CORP LA HERCULANE


anb

Academia Națională BODYGUARD, filiala Caraș-Severin, organizează pentru a doua oară, în acest an, în stațiunea Băile Herculane, cursul vocațional de agent gardă de corp.

În perioada 15-18 noiembrie a.c, doritorii sînt pregătiți la Pensiunea Dumbrava, de cei mai titrați instructori din domeniul close protection-ului, Gelu Chiriță și Relu Toader.

Trainingul privind situația de securitate și provocările la care trebuie să facă față un astfel de profesionist, este asigurat de col.(r) Tiberiu Tănase.

Atestatele absolvenţilor ANB (ACADEMIEI NAŢIONALE DE BODyGUARZI) sînt recunoscute atît pe plan naţional de MECTS, MAI, MMFPS, dar şi pe plan internaţional de I.B.A (The International Bodyguard Association) și E.B.S. (European Bodyguards School).

Academia Naţională Bodyguard este un Centrul de Excelență pentru Studii de Securitate Privată, avînd misiunea de a oferi educație de securitate, formare şi pregătire tactică, consultanţă și servicii de dezvoltare profesională, pentru angajaţii din industria de securitate privată prin programul naţional de dezvoltare profesională continuă a adulţiilor pe linie de securitate privată.

Academia Nationala Bodyguard este deținută și administrată de Asociația Profesionala a Angajațiilor din Pază - APAP, care şi-a propus să devină, un furnizor de resurse şi informaţii pentru profesioniştii din domeniul securităţii private şi pentru publicul larg.

Informații suplimentare: col. (r) Dorin MILITARU, președinte Academia Națională Bodyguard, filiala Caraș-Severin

 


Tag-uri: ACADEMIA BODYGUARD, BAILE HERCULANE, CURS, Frontline News

Copyright (c) 2013, M-SecurityNews
Realizare: LIDER DESIGN