RĂPIRE?


Data: 
16 Feb 2013

Reşiţa, 16 feb /BMTF/ - Fostul şef al fiscului din Oţelu Roşu, Ioan Petru Lupşac, care a reclamat că din garajul casei sale a dispărut un seif de o tonă, ce "adăpostea" suma de 1,7 milioane lei (aprox.200.000 de euro!), în timp ce el se afla în concediu, a început investigaţiile pe cont propriu.

În jurul orei 16, un tînăr care îl acuză pe fostul şef de la fisc că l-ar fi răpit şi intimidat, împreună cu avocatul său Cosmin Bolosin au intrat în sediul IPJ Caraş-Severin pentru a da declaraţii pe tema celor petrecute. Potrivit acestora, exista martori care au văzut momentul în care tînărul ar fi fost luat cu maşina, dar şi abandonat pe o stradă lăturalnică.

"Tînărul a mai precizat că s-a tras un foc de avertisment şi Lupşac PETRU l-a ameninţat pe el şi alte trei persoane, fiind depuse trei plîngeri în acest sens", se precizează într-un comunicat de presă al IJP Caraş-Severin.

Cele trei plîngeri au fost înregistrate la poliţie, a fost întocmit şi un dosar de cercetare penală pentru săvîrşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, se mai precizează în comunicat.

Din investigaţiile poliţiei ar fi interesant de aflat de unde avea fostul şef al fiscului dintr-un orăşel necăjit din Banat, suma de 200.000 de euro!


Tag-uri: OŢELU ROŞU, RĂPIRE, Frontline News

Copyright (c) 2013, M-SecurityNews
Realizare: LIDER DESIGN