O OLIMPIADĂ CU CURUL ÎN SUS

Olimpiada pe care lumea nu o va uita timp de 100 de ani, după cum exploda Macron mediatic înainte de deschiderea oficială, a depășit spiritul ultraprogresist și a intrat în zodia porcăriei dezgustătoare. Celebrarea sportului a fost înlocuită cu adularea noilor curente excentrice care bîntuie Occidentul Colectiv. Curentele LGBTQXYZ, Woke, egalitatea de gen, respectul pentru deviațiile psihice ale unor locuitori ai planetei – protestatari neputincioși în fața infamiei politice globale – sînt impuse cu aceleași metode istorice ale revoluțiilor franceze, într-un vacarm de nemulțumire, trecătoare. Sloganul LIBERTE, EGALITE, FRATERNITE, a fost înlocuit, în ultimele ore, cu LIBERTE, EGALITE, TENMORȚIITE, după tîlhăria petrecută în finala la sol, de la gimnastică feminină.

Sabrina Voinea execută superb, primește o notă extrem de mică, cu o notă de plecare mai mică cu 0,300 decît cea inițială. Mama și antrenoarea ei, Camelia Voinea, face contestație. Nu i se admite! Se termină finala. Ana Bărbosu, pe trei. Medalie de bronz! Senzațional! Dar, stați puțin: americanca Jordan Chiles, sportivă de culoare, face contestație. Evident, ei i se admite contestația și primește un punctaj superior. Ceea ce face ca Ana să aterizeze pe locul 4. Sportivele în stare de șoc. Telespectatorii, la fel! Sacrificarea inocenților ete în spiritul francez! Cruciada copiilor/inocenților. Tinerele sportive nu contează în ecuația globalistă. Sabrina și Ana au fost sacrificate ritualic. Globalismul și cultura woke triumfă în fața efortului și muncii. CNN titrează triumfalist: Cîștigătoarele celebrează primul podium integral, de culoare, din istorie! Nu contează că Sabrinei și Anei li s-au înscenat tot felul de greșeli imaginare. Franța laică și justițiară a apărut în urma înscenării unui proces corect cavalerilor Templieri. Ghilotinele au curmat și avîntul unor tineri ambițioși și vizionari, atașați Revoluției. Revoluția franceză, de tip nou, exhibată în arenele sportive ale Jocurilor Olimpice, poate orice! Lumea post-adevăr s-a arătat tuturor: hîdă și de neînțeles. Ai depășit linia! Care? Cine? Cînd? Unde? Arbitrele au văzut ceva ce nu există decît în Lumea Postadevăr! Sînt femeie și te voi bate în ring! În realitatea postadevăr! În realitatea reală, ești doar un bărbat care a mîncat prea multă bătaie!

Prea multă revoltă și indignare adunate pînă la acest moment al spectacolului sportiv Olimpian! Prea multe elemente utilizate de organizatori ne comunică cine sîntem și unde vom fi. RECICLABILI, acesta este cuvîntul. Omul, sportivul, este?va fi un bun de consum reciclabil prezentat Lumii de un ștrumf cu o atitudine de Futankamon ce-și expune ștromeleagul obosit ca o invitație la molfăit.

Și peste toate astea, răspunsul marii noastre campioane, Elisabeta Lipă: mi-a lăsat un gust amar… Atît? Asta putea să spună Veta din Boix de Boulogne: Emanuelle mi-a lăsat un gust amar. Pe 50 de euro! Doamna General ar trebui să aibă și alte reacții, demne de un amiral al sportului românesc!

Sigur, prima reacție ar fi trebuit să vină din partea Federației Române de Gimnastică. Însă, acest for, în decursul ultimilor ani, s-a dovedit total ostil acestui sport. Viețuitorii acestei federații s-au dovedit DOAR în slujba unor interese externe, nicidecum a gimnasticii românești! Vă amintiți podiumul de la Olimpiada de la Sydnei? Acela a fost momentul în care s-a hotărît că gimnastica românească trebuie să dispară. Și nu s-a precupețit nici un efort!

Astăzi, ideologia îneacă speranțele. Așa cum înotul românesc a fost și va fi înecat de o clasă politică ineptă și ticăloasă. Iar desconsiderarea campionilor români, pe plan internațional, își are originile în cei 10 ani de batjocură prezidențială, 10 ani în care reprezentarea românească la orice nivel extern, a încetat să mai existe. Astăzi, nu mai emitem păreri, nu ne interesează nimic. Avem voie să stăm doar cu curul în sus. Gol. La fel ca această mizerabilă olimpiadă pe care nu o vom uita 100 de ani!